Då jag fick idén att pärla istället för att måla, infann sig den meditativa känslan som jag hade då jag var barn och satt med mina pärlplattor. Den känslan känner säkert även du igen. Här hemma sitter vi ofta tillsammans, barnen deras komipsar och jag och pärlar. Även min man tycker om det istället för att titta på "dumburken"

Jag arbetar som undersköterska med arbetstid på natten. Jag trivs att arbeta med människor och nattpassen ger mig mer tid åt min hobby.

På senare tid avbildar jag mest kroppar, huvudsak kvinnors och oftast nakna. Även om mina tavlor är laddade åt det erotiska hållet, står de kanske mer för att jag vill att vi skall ändra på våra ideal. Jag ser inga hälsosamma förebilder i vårt samhälle. Varför måste allt förfulas hela tiden? Varför kan vi inte vara som vi är, framförallt kvinnan, både vad det gäller utseende och livshållning? Varför skall den som är elak få ta mer plats i form av upphöjning? Kan vi inte vara snälla mot varandra, gilla varandras egenskaper, oliktänkande och dra nytta av det och göra något konstruktivt?